דף הבית » אודות חברת דוטרה
דוטרה - doTERRA
הסיפור של דוטרה

כאשר אתה בוחר שמנים אתריים של דוטרה
אתה בוחר שמנים אתריים מזוקקים בעדינות ובקפידה מן הצמחים אשר נקצרו בסבלנות ברגע המושלם על ידי מגדלים מנוסים מרחבי העולם עבור הרכב תמצית אידיאלי ויעילות מירבית.
כל שמן אתרי של דוטרה הוא מושלם וחיוני לגוף האדם ב – 100%, נבדק ביסודיות וזהירות מקסימלית באמצעות CPTG, פרוטוקול איכות.
משתמשים מנוסים של שמנים אתריים יוכל לזהות מיד את האיכות המעולה המצויה בתוך מוצר טבעי, בטוח, וטהור לחלוטין. מוצר אשר הופק באמצעות חשיבה רבה, תשומת לב מירבית במעבדות הטיפוליות של החברה "דוטרה שמנים אתריים".
אמנם יש מדע זיקוק של שמנים אתריים, שהוא בעצם גם אמנות, אך המזקקים לא מסתמכים רק על שנים של ניסיון, הם גם משתמשים בטכנולוגיות וטכניקות מודרניות.
השיטה הנפוצה ביותר לחילוץ שמנים אתריים היא תהליך זיקוק באדים בחום נמוך.
בתהליך זה, אדים בלחץ קבוע מראש חודרים לחומר הצמחי,
השמנים אתריים משוחררים מן הצמח ונישאו משם על ידי קיטור. כאשר האדים מתקררים, המים והשמנים מופרדים באופן טבעי והשמן נאסף.
כדי להבטיח תמצית שמן באיכות הגבוהה ביותר עם הרכב כימי נכון, הטמפרטורה הלחץ חייבים להיות מדויקים להפליא, תהליך אשר חייב להיות במעקב צמוד.
מעט מדי חום או לחץ והשמן לא ישוחרר מהצמח, יותר מדי? אז הרכב השמן ועוצמה השתנו.. הכל צריך להיות במדע מדיוק להכנת אומנות זו.
איכות וטוהר הטבע בשמני דוטרה
קיטור – זיקוק שמנים
זיקוק אדים הוא הדרך הנפוצה ביותר לחלץ תרכובות ארומטיות (שמן אתרי) מצמח.
במהלך תהליך זיקוק הקיטור, קיטור עובר דרך חומר הצמח .השילוב של אדים מחוממים ולחץ עדין גורם לשמן חיוני להשתחרר משקיות מגן מיקרוסקופיות.
כאשר תערובת אדים זורמת דרך קונדנסר ומקרר, הוא מניב שכבת שמן ושכבת מים. שמן אתרי עולה למעלה מופרד מההידרוסול.
ישנם הבדלים בין זיקוק התחלתי בהשוואה לזיקוק מוחלט. טמפרטורת קיטור אדים הוא בדרך כלל בין 140-212 מעלות צלזיוס.
מאחר וצמחים שונים דורשים לחצים שונים, זמנים וטמפרטורות, שימוש בשיטת הזיקוק המסוימת מאפשרת להתאים את הטמפרטורה בהתאם לסוג הצמח, מה שהופך אותה לדרך יעילה ומדויקת מאוד להשיג את התרכובות הטהורות ביותר.
דוטרה נותנת ביטוי לכל צמח וקליפה
שלא כמו זיקוק אדים, הביטוי, המכונה לעתים "לחץ", אינו כרוך בחום. בתהליך זה, השמן מופק מהמוצר תחת לחץ מכני. DoTERRA משתמשת ב"ביטוי" כדי לחלץ את כל שמן הדרים שלה, כגון תפוז בר, לימון, ליים, ברגמוט ואשכולית, מן הקליפה.
זיקוק נכון דורש מאזן כוחות עדין ומדויק של לחץ, טמפרטורה, זמן, קציר, פרקטיקות, שכל אחד מהם עשוי להיות מגוון כמו הצמחים עצמם. תהליך זיקוק לקוי יכול לשנות או להרוס את התרכובות הארומטיות הנחוצות שמרכיבות את השמן האתרי, ומשאירות חומר שונה בהרבה מהמטרה המיועדת. מסיבה זו, להיטיב את תהליך ה"זיקוק" זו המומחיות של האומנים שלנו, אשר מקדישים את מאמציהם לעבוד בשקדנות ובקפידה, ובוחרים רק את הצמחים הנכונים והמדויקים ביותר לבריאותנו ואיכות חיינו. מאמץ ממוקד זה מפתח ידע וניסיון כאחד, ומסייע להבטיח תאימות בין כימיית השמן של הצמח וצורתו המזוקקת.

צמיחתה של דוטרה ומהלך דרכה

אפריל 2008
דצמבר 2008
2009
2012
מרס 2013
יולי 2014
אוגוסט 2014
יוני 2015
2015
2015
יוני 2016
אוגוסט 2016
אוגוסט 2017
ספטמבר 2017
ספטמבר 2017
ספטמבר 2017
2019
2009 – טיוואן
2010 – אירופה
2012 – יפן
2013 – הונג קונג
2013 – אוסטרליה
2013 – קוריאה
2014 – סין
2014 – מקסיקו
2015 – סינגפור
2016 – קנדה
2017 – מלזיה
2017 – קוסטה ריקה
2017 – ניו זילנד
2018 – ברזיל
2019 – ישראל
זהו אתר של משווק דוטרה ואינו מתיימר להחליף או לייצג את דוטרה ישראל הרשמית.