כוכב אניס, שמן אתרי טהור, 5 מ”ל Star Anis

49.90 

עץ כוכב אניס, עץ ירוק עד יליד דרום מזרח אסיה המגיע לגובה של שישה מטרים, פירותיו בצורת כוכב מכילים את הזרעים מהם מפיקים את השמן האתרי.

הצמח נקרא “אניס בעל שמונה קרניים” או פשוט “שמונה קרניים, “הכוונה לפרי שמונה זקיקים בדרך כלל.

אנתול, הינו המרכיב הכימי העיקרי של כוכב אניס, וזה שנותן את הניחוח הליקוריצי המאפיין את השמן האתרי אניס – Star Anise ופירותיו.

לשמן אניס יש הרבה יתרונות, הן מבחינה קוסמטית והן מבפנים כמו מערכת החיסון

תמיכה ותפקוד בריא של התאים ועוד.

ברפואה העממית שימש צמח האניס כמחטא, נוגד כיווצים, מכייח, ממריץ, מעודד יצירת חלב אצל נשים מיניקות וגם כדוחה כינים. השמן האתרי מופק מהזרעים ומשמש בתעשיית בשמים, סבונים, משחות שיניים וקוסמטיקה.

כוכב אניס ידוע בדרך כלל בתמיכתו בבריאות העיכול , מרגיע קלקולי קיבה והוא המרכיב העיקרי בתערובת העוצמתית dōTERRA DigestZen®.

מק"ט: 60200190-1-1-1-1-1 קטגוריה: תגיות: ,