Copaiba Touch – קופאיבה טאצ' רולר 10 מ"ל

149.00 

שמן אתרי קופאיבה מיוצר משרף עץ הקופאיבה הצומח בדרום אמריקה הטרופית. עוד מהמאה ה-16 שמן אתרי קופאיבה היה בשימוש ילידי ברזיל במנהגי הטיפול והבריאות המסורתיים שלהם. כיום, שמן הקופאיבה נמצא בעיקר במוצרי קוסמטיקה כגון סבונים, קרמים, משחות, ובשמים. קופאיבה טאצ' הנו תערובת של שמן אתרי קופאיבה ושמן קוקוס. התערובת מעניקה לחות לעור ומקדמת מראה עור נקי וחלק.

* דמי משלוח עד הבית 29 ש״ח
** בקניה מעל 299 ש״ח - דמי משלוח 9.70 ש״ח
*** בקניה מעל 997 ש״ח - ללא דמי משלוח!

שמן אתרי טהור בתקן CPTG
רכישה מאובטחת
100% טבעי ואורגני
משלוח מהיר עד הבית
מק"ט: 60219176 קטגוריה: תגית: